Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy? Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Velikonoční nadílka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.04. 2021
Dnes má svátek Vincenc
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Recepty uživatelky

Sýrové bochánky s marmeládou

Sýrové bochánky s marmeládou
29. 11. 2009 Moučníky
Příprava receptu Sýrové bochánky s marmeládou: Na vál přesejeme polohrubou mouku, nastrouháme máslo …více»

Měsíčky s marmeládou

Měsíčky s marmeládou
23. 11. 2008 Vánoční recepty
Příprava receptu Měsíčky s marmeládou: Ze všech surovin vypracujeme těsto, které vyválíme a …více»

Oříškové obloučky

Oříškové obloučky
21. 11. 2008 Vánoční recepty
Příprava receptu Oříškové obloučky: Z bílků ušleháme sníh, do něho zamícháme všechny ingredience. …více»

Pařížské tyčinky s ledovou polevou

Pařížské tyčinky s ledovou polevou
21. 11. 2008 Cukroví
Příprava receptu Pařížské tyčinky s ledovou polevou: Opražené pomleté oříšky na vále zpracujeme s …více»

Kyseláky

Kyseláky
17. 10. 2008 Polévky
Příprava receptu Kyseláky: Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit společně se solí a kořením …více»

Buchta "hrk hrk"

Buchta
24. 11. 2007 Moučníky
Příprava receptu Buchta "hrk hrk": Všechny suroviny na těsto (mouku, cukr, mléko, olej, vajíčka, …více»

Kokáč se zakysanou smetanou

Kokáč se zakysanou smetanou
17. 11. 2007 Moučníky
Příprava receptu Kokáč se zakysanou smetanou: Vejce s cukrem ušleháme a postupně přidáváme vodu, …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !